Absolutely Woman

Legyél önmagad legjobb verziója

Pirner Alma 7 titka, melynek alakját és fittségét köszönheti
Pirner Alma 7 titka, melynek alakját és fittségét köszönheti

b2b_promok1_teglalap.png

Súlyzós és edzőtermi edzések

40 éves kor felett legkésőbb mindenkinek kötelezővé tenném a súlyzós edzéseket, hiszen bizonyos kor után az izomtömegünk csökkenni kezd, a testzsír viszont nő.
Feszességünket és tónusosságunkat leginkább a súlyzós edzésekkel lehet növelni, ami által az izomtömegünk is növekszik, ezért leszünk formásak.
Heti két alkalommal legalább ellátogatok edzőterembe, ahol nem félek a nagyobb súlyok ...

Szeretnél lapos, izmos hasat? Íme a tippjeim…
Szeretnél lapos, izmos hasat? Íme a tippjeim…

 

futas_blog.png

Muffin top, “kapaszkodó”, úszógumi, hurkák, terhesség után visszamaradt poci, és még sorolhatnám… Bizonyára mindenki találkozott már vele.
A mai rohanó világban nem sok időnk marad rendszeres mozgásra, főleg főállás, több állás, vagy esetleg gyerek mellett – de azért van remény a lapos és izmos hasra.

Megosztom Veletek tippjeimet, saját tapasztalataim alapján hogyan lehet elérni a csúcsformát, és előcsalogatni a kockákat!

...
A diéták útvesztőjében
A diéták útvesztőjében

szauna_blog.png

Rövidtávú megoldások

 

 Gondolom, Te is tapasztaltad, milyen hihetetlen mennyiségű információval traktálják az embereket, hogyan fogyjanak le pár hét alatt, mit egyenek és mit ne egyenek, mikor, hogyan. Csodatévő pirulák és módszerek, amik ígéretesen hangzanak első hallásra.

Sajnos ez azért nem ilyen egyszerű! Lehet, hogy le tudsz fogyni, de általában ezek azok a diéták és edzéstervek, amiket hosszú távon képtelenség tartani, és ahogy lefogytad, ...

süti beállítások módosítása