Absolutely Woman

Legyél önmagad legjobb verziója

Pirner Alma 7 titka, melynek alakját és fittségét köszönheti

b2b_promok1_teglalap.png

Súlyzós és edzőtermi edzések

40 éves kor felett legkésőbb mindenkinek kötelezővé tenném a súlyzós edzéseket, hiszen bizonyos kor után az izomtömegünk csökkenni kezd, a testzsír viszont nő.
Feszességünket és tónusosságunkat leginkább a súlyzós edzésekkel lehet növelni, ami által az izomtömegünk is növekszik, ezért leszünk formásak.
Heti két alkalommal legalább ellátogatok edzőterembe, ahol nem félek a nagyobb súlyok megmozgatásától sem.

Futás

Én csak aktív meditációnak hívom, amikor végre jön a jó idő, csak én létezem, és a legjobb zenék az iPod-omon. Kitisztul a fejem, emellett remek állóképesség fejlesztő kardió tréning, és zsírégetésnek sem utolsó.
Gyönyörű szálkás lábakat és popsit csinál, és nem kerül pénzbe!

Spinning és Infra Shape

 Egy igazi jó kis low impact, azaz alacsony intenzitású átmozgató és regeneráló edzés, mely közben egy 50 fokos infra szaunában vagy. Izzadás, méregtelenítés, kalória égetés, miközben megnézhetem a kedvenc sorozatomat, vagy éppen tanulhatok, olvashatok valamit. Az 50 perces edzés alatt több legyet is ütök egycsapásra.

Nyújtás

 Elengedhetetlen mindenkinek. Nem csak az az 5 perc, amit esetleg edzés után bevetsz, ennél sajnos sokkal többre van szükség. Én heti két alkalommal nyújtom meg a teljes testemet, különös tekintettel a hátamra és a lábaimra. 

Nemcsak azért, hogy a laptop előtt végzett ülőmunka káros hatásait kompenzáljam, hanem azért is, mert ettől lesz egy nő mozgása könnyed és légies, nem beszélve azokról a bizonyos spárgákról…:-)

Megfelelő táplálkozás

Táplálkozásomnál az alap szempont, hogy legyenek főétkezéseim és kerüljek mindent, ami gyulladáskeltő lehet a szervezetnek, illetve felesleges kalória. Ide sorolom a glutént, tejtermékeket, a cukrot, az ultrafeldolgozott élelmiszereket és a túlzott omega 6 bevitelt. A táplálkozást a testem legmegfelelőbb táplálására használom, nem egyébre, így kerülöm a félreevést, az érzelmi evést és a túlevést is.

 +1 TITOK

A lelki dolgok mellett se mehetünk el, ha igazán egészségesen szeretnénk élni. A napi meditáció, légzéstechnikák és vizualizációs gyakorlatok részei a mindennapi életemnek, ugyanúgy, mint a hideg és a melegterápia is. Igyekszem mindent kiiktatni, ami lehúz és nem épít, hogy legyen energiám azokra a dolgokra, amik igazán fontosak nekem.

 

 

süti beállítások módosítása